Resml » Europa » Grekland » Kato Stalos

Kato Stalos

I Kato Stalos trivs de som vill ha en lugn semester och avkopplande semester. Den lilla orten är belägen enbart ett par kilometer väster om turistmeckat Chania på ön Kreta i Grekland. Orten har inte växt avsevärt på senare tid men dess grannby Agia Marina har växt till den graden att de bägge orterna anses vara ihopväxta och numera enbart gå under namnet Agia Marina.
 
I Kato Stalos finner du inte mycket annat än ett par vackra och lugna stränder, bra hotell och ett fåtal tavernor och restauranger. Vill du ha mer liv kan du antingen promenera till delar av Agia Marina där den mest rekommenderade delen är gamla staden med sina mysiga små lokala butiker och en genuin grekisk atmosfär. Söker du än mer spänning ligger Chania enbart några kilometer bort och många turister tar sig hit med taxi eller buss för att spendera en dag, en aktivitet eller middag.
 
Till lugna Kato Stalos reser många charterbolag och de flesta av våra stora svenska bolag. Flygplatsen ligger precis på andra sidan om staden Chania och innebär att restiden är kort och inte, som så många andra grekiska resmål, involverar en båttur och busstur. Kato Stalos är alltså platsen för den som söker att mer lugnt doppa tårna i det stilla havet eller ligga och slappa vid poolen snarare än att aktivera sig under dagen och ha en helkväll på aftonen.
Hotell

Sk Hotell i Kato Stalos

Karta ver Kato Stalos

Bilder frn Kato Stalos

Alla bilder frn Kato Stalos

Vdret i Kato Stalos

32 °C
Klart