Reser.se » Sista Minuten Resor

Sista Minuten Resor

Sista Minuten Resor är resor som är nedsatta i pris och som det generellt är väldigt få platser kvar för. De billigaste sista minuten-resorna hittar man ett par dagar före avresa och det finns möjlighet till riktiga klipp för den som har is i magen och kan åka när som helst.

Vi samlar in och visar sista minuten resor från de största resebyråerna med charter i Sverige. Vi uppdaterar sista minuten resorna flera gånger i timmen så du hela tiden får tillgång till de senaste resorna.

Vanligtvis ökar mängden sista minuten-resor under sommarhalvåret, men det svenska vädret styr väldigt mycket. Det som talar för att det skulle finnas många resor är att det går betydligt fler charterplan under sommarhalvåret och charterbolagen gör allt de kan för att fylla planen, så som att lägga ut restresorna som sista minuten resor.

Men om den Svenska sommaren är dålig så blir det hög efterfrågan på resor och det speglar av sig på mängden sista minuten resor, men framför allt på priserna. Man kan inte räkna med att priserna når bottennivåer när efterfrågan på resor är stort och sista minuten resorna går åt som smör i solsken.

Vissa resmål är också mer eftertraktat än andra som resmål för sista minuten och det kan vara klokt att överväga andra resmål än de som är mest populära. Detta ökar möjligheterna att hitta en billig sista minuten resa till rätt pris.
Flygresa indikerar denna ikon! Det innebär att det ingår flygresa till och från destination för sista minuten resan. Detta är standard och ingår i de flesta sista minuten resor. Om endast denna ikon visas för resan så innebär det att det är Endast Flyg!
Ospecificerat Boende avser denna svart-vita ikon. Detta innebär att boende ingår i sista minuten resan men att du inte kommer få reda på exakt vilket hotell du ska bo på förrän vid ett senare skede. Detta kan vara allt från de billigaste hotellen till de finaste hotellen.
Specificerat Boende avser denna färgglada ikon. Med specificerat boende får du reda på vilket hotell som ingår i sista minuten resan och slipper således överraskning. Dessa sista minuten resor är generellt dyrare än de med ospecificerat boende.

Dela med dig...

Om du gillar tjänsten för sista minuten resor, så dela gärna med dig av den till dina vänner!