Resmćl » Nordamerika

Nordamerika

Nordamerika tÀcker ungefÀr 4,8% av jordens yta men har vÀldigt mycket att erbjuda. Hela Nordamerika Àr belÀgen pÄ norra delen av jordklotet och har ett klimat som pÄminner om Europas pÄ mÄnga sÀtt och vis. Kanada har ett klimat som liknar det vi Àr vana vid hÀr i Sverige. USA har ett nÄgot varmare klimat och de södra delarna har ett klimat nÄgot varmare Àn medelhavet.

I de södra delarna finns det massor av mindre lÀnder belÀgna i VÀstindien sÄ som Bahamas, Kuba och Dominikanska republiken. Dessa lÀnder har ett vÀldigt tropiskt och varmt klimat.

Mexico rÀknas ocksÄ till Nordamerika och Àr det tredje största landet och har det absolut varmaste klimatet pÄ vÀrldsdelen.

Bahamas


Bahamas Àr ett riktigt paradis som ligger i den karibiska övÀrlden, och endast ca 20 mil frÄn Floridas kust ligger Nassau, huvudstaden i Bahamas. Bahamas Àr ett tropiskt paradis vÀl kÀnt för sina karibiska kryssningar, lyx och avkoppling. Det faller sÄledes naturligt att mÄnga lÀgger sin smekmÄnad hÀr, dÀr maximal avkoppling och njutning kan ske.
» Nassau

USA


USA Àr ett stort land med gigantiskt mycket att se och göra. Det Àr ocksÄ ett land som mÄnga verkligen uppskattar att resa till och dÀr finns verkligen nÄgot som passar alla typer av mÀnniskor.