Reser.se » ResmŚl

ResmŚl

Reser.se sammanstšller information om resmŚl runt om i všrlden. I takt med att sidan všxer sŚ fylls šven innehŚllet pŚ och tids nog kommer šven du som anvšndare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att všlja utvalda resmŚl eller gŚ ner i hierarkin genom att všlja všrldsdel i menyn ovan.

Lista med lšnder

Nyligen besŲkta ResmŚl

Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.
Rom

Rom


Rom var en gång världens mittpunkt, det enorma romerska imperiets centrum. Idag är Rom det moderna Italiens huvudstad och här finns allt en besökare kan önska sig i form av historia, shopping & nöje.
Brac

Brac


Brac är en ö i den sydöstra delen av den kroatiska övärlden. Forskarna har hittat lämningar från bosättningar på ön som har daterats till den äldre stenåldern.
Koh Samui

Koh Samui


Koh Samui är Thailands tredje största ö, och den ligger i Thailandviken cirka 70 mil söder om Bangkok. Koh Samui är en del av en ögrupp på runt 80 öar, varav Samui är den största ön.
Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Kos

Kos


Kos är känd som greklands party-ö med ett vilt nattliv så sträcker sig fram till morgonen. Förutom att många resenärer är festsugna ungdomar så finns det bra platser för sol och bad.
Key West

Key West


I Floridas sydligaste del hittar du Key West, ett paradis för sig, nästan nere vid Västindien. En mindre stad med lugnare tempo.
Faro

Faro


Faro är huvudstaden i regionen Algarve med cirka 50 000 invånare. Staden har mycket att erbjuda för de som är kulturellt intresserade då staden är väldigt gammal med mycket historia.
Dubrovnik

Dubrovnik


Dubrovnik är en av de mest framgångsrika turistorterna i medelhavet. Staden ligger nästan så långt söderut du kommer i Kroatien och här bor ca 43.000 invånare.
Clearwater Beach

Clearwater Beach


Res till Clearwater Beach och förundras över några av världens allra bästa stränder! Här möts du dessutom av en härlig atmosfär och ett fantastiskt väder.