Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Phuket

Phuket


Phuket är utan tvekan ett av de populäraste och kändaste resmålen i Thailand och har länge varit resmålet för många Thailandstokiga resenärer där de njuter av god mat, sol & bad och ett bra nattliv.
Kairo

Kairo


Kairo, huvudstaden i Egypten är en plats man inte får missa när man besöker Egypten. Staden är full av sevärdheter och upplevelser som inte går att uppleva på andra ställen i Egypten.
Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet är en ö som ligger i sydöstra Thailand – det är också en väldigt populär och välkänd turistort. Det är en väldigt liten ö och en stor del av ön ingår i ett naturreservat.
Bangkok

Bangkok


Bangkok är en massivt stor stad, med en befolkning på runt åtta miljoner. Det också huvudstaden i Thailand, och har varit huvudstad ända sedan år 1768.
Teneriffa

Teneriffa


Teneriffa är en av Kanarieöarna och har mycket att erbjuda för de som är ute efter en typisk charter-semester. Härliga stränder med sol och bad, mängder av restauranger, barer och ett bra nattliv.
Marbella

Marbella


Marbella är en väldigt attraktiv stad i Spanien med över 100.000 invånare. Det är en stad fylld av kulturarv, härligt klimat, vackra stränder och inspirerande arkitektur.
Ibiza

Ibiza


Ibiza är utan tvekan ön som alla förknippar med Party, och det är just vad som sticker ut mest. Förrutom enorma möjligheter till ett nattliv så erbjuder även ön massor med sol och bad,
Luxor

Luxor


Luxor är en av Egypten mest besökta resmål med fantastiska tempel från år 1300 före Kristus. Staden är mysig och har mycket att bjuda på för de som är intresserade av Egyptens historia.
Alicante

Alicante


Alicante är en stor stad på omkring 300.000 invånare som ligger i Valenia regionen. Staden är belägen längs sydkusten i Spanien och ligger inte långt från turistöarna Ibiza och Mallorca.
Lanzarote

Lanzarote


Lanzarote är den ostligaste ön av Kanarieöarna med ungefär 100.000 invånare. Den är en härlig ö som lockar många charter-turister varje år med sol, bad och bra restauranger.