Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Mallorca

Mallorca


Mallorca är den större av öarna som utgör ögruppen Balearic Islands och är förmodligen det i Sverige mest kända resmålet. Resmålet har allt du kan tänkas behöva för en härlig solsemester.
Kos

Kos


Kos är känd som greklands party-ö med ett vilt nattliv så sträcker sig fram till morgonen. Förutom att många resenärer är festsugna ungdomar så finns det bra platser för sol och bad.
Algarve

Algarve


Algarve är ett område som ligger i södra Portugal och är ungefär lika stort som Halland i Sverige. Denna plats lockar mycket turister varje år med en fin kuststräcka som erbjuder sol och bad.
Washington D.C

Washington D.C


Washington D.C är USA:s huvudstad sedan år 1800. Här hittar du den styrande makten med Vita huset och Capitolium. Men här finns det självklart mer än så att upptäcka!
Terracina

Terracina


Terracina är en av de semesterorter i Italien som besöks av flest italienare. Det är också en av de allra äldsta badorterna i landet, då även de gamla romarna tyckte om orten.
Koh Chang

Koh Chang


Koh Chang, eller elefantön som namnet betyder, är en väldigt vacker ö som ligger en bit utanför den thailändska östkusten. Det är Thailands näst största ö med många möjligheter för ig som turist.
Boston

Boston


Boston ligger i östra USA, i delstaten Massachusetts. Staden är den mest befolkade i delstaten och faktiskt i hela New England.
Phuket

Phuket


Phuket är utan tvekan ett av de populäraste och kändaste resmålen i Thailand och har länge varit resmålet för många Thailandstokiga resenärer där de njuter av god mat, sol & bad och ett bra nattliv.
Turin

Turin


Längst upp i nordvästra Italien ligger staden Turin. Den kantar den stora floden Po och ligger bara kilometer ifrån de italienska Alperna vilket bäddar för utmärkt vintersport.
Skopelos

Skopelos


Skopelos är en mindre känd ö nära den mer kända Skiathos i den grekiska övärlden. Den har en lugn atmosfär även om många charterbolag har resor hit.