Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Miami Beach

Miami Beach


I Miami möts du av närheten till fantastiska stränder och underhållning i världsklass, samt en stor chans att lyckas se en och en annan kändis.
Cha-Am

Cha-Am


Cha-Am är inte bara ett distrikt i centrala Thailand, det är även namnet på en resort som ligger i distriktet. Men det är ingen jättestor turistort vilket gör den väldigt charmig och thailändsk.
Koh Samui

Koh Samui


Koh Samui är Thailands tredje största ö, och den ligger i Thailandviken cirka 70 mil söder om Bangkok. Koh Samui är en del av en ögrupp på runt 80 öar, varav Samui är den största ön.
Hurghada

Hurghada


Hurghada är kanske den mest kända och största turistorten i Egypten. Hit åker många turister varje år för att njuta av sol och bad, snorkling, god mat och utflykter till sevärdheter runt om i Egypten.
Hawaii

Hawaii


Hawaii, som hör till USA, är ett exotiskt resmål där du som besökare möts av flera paradisöar. Hawaii är nämligen inte bara en ö, utan faktiskt en hel ögrupp.
Washington D.C

Washington D.C


Washington D.C är USA:s huvudstad sedan år 1800. Här hittar du den styrande makten med Vita huset och Capitolium. Men här finns det självklart mer än så att upptäcka!
Koh Lanta

Koh Lanta


Koh Lanta har gått från att vara en destination endast för de mest härdade backpackers under 90-talet till att ha blivit en riktigt trendig och högkvalitativ turistresort på senare år.
Las Vegas

Las Vegas


I Las Vegas kan du uppleva och fascineras av otroliga utbud av kasino med spelbord och annat. Men här finns också andra saker att uppleva.
Koh Phi Phi

Koh Phi Phi


Koh Phi Phi är populärt kända som Phi Phi Island (Koh betyder ö på thailändska). Dessa öar är väldigt populära resmål, och de ligger mellan Phuket och fastlandet vid Thailands västkust.
Alanya

Alanya


Alanya ligger i sydvästra turkiet och är ett av Turkiets mest besökta resmål. Alanya har mycket att bjuda på utöver sol, bad och värme. Här finns stora möjligheter till shopping, aktiviteter och nattliv.