Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Salzburg

Salzburg


Salzburg har 150,000 invånare, vilket gör den till Österrikes fjärde största stad. Det är en ljuvlig liten stad som är lätt att ta sig runt. Här finns dock en hel del att se så som Mozarts födelsehus.
Innsbruck

Innsbruck


Innsbruck, centrum för Österrikes Alperna. Om du ska flyga till Alperna så kommer ditt plan med sannolikhet att landa i just Innsbruck där du sedan färdas vidare med tåg eller buss.
Bad Gastein

Bad Gastein


Bad Gastein är idag känt som en av Alpernas största skidorter och har ett stort liftsystem att erbjuda. Det är även en känd skidort för ungdomar med ett bra utbud av barer med After ski.
Valletta

Valletta


Valletta är huvudstaden på Malta med runda drag 6 000 invånare. Historian sträcker sig långt tillbaka och har många historiska sevärdheter.
Brac

Brac


Brac är en ö i den sydöstra delen av den kroatiska övärlden. Forskarna har hittat lämningar från bosättningar på ön som har daterats till den äldre stenåldern.
Zagreb

Zagreb


Huvudstaden i Kroatien med runt en miljon invånare har mycket att erbjuda. Inte minst kan den medeltida stadskärnan vara värd att uppleva.
Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Split

Split


Split är den största kuststaden i Kroatien med över 200.000 invånare. Det är en världskänd resort och den är otroligt populär som resmål för semesterfirare.
Rovinj

Rovinj


Rovinj är en stad som ligger i Istria, och den ligger inte mer än 3 mil från Pula och flygplatsen där. I Rovinj bor det cirka 13,000 människor, och det är en väldigt levande turistort.
Pula

Pula


Pula kom till för 3,000 år sedan under Illyrernas tid. Sedan dess har många olika nationer och länder haft kontroll över staden, mestadels Italien och Venedig.