Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Mallorca

Mallorca


Mallorca är den större av öarna som utgör ögruppen Balearic Islands och är förmodligen det i Sverige mest kända resmålet. Resmålet har allt du kan tänkas behöva för en härlig solsemester.
Rethymnon

Rethymnon


Rethymnon är en av Kretas absolut största städer och ligger på nordkusten mitt emellan Heraklion och Chania.
Kreta

Kreta


Kreta, den klassiska semesterön i Grekland är fylld av möjligheter för alla. Här har du goda möjligheter till shopping, samt sol och bad på några av Greklands bästa stränder.
Florida

Florida


Florida ligger i den sydöstra delen av USA och är en delstat full av spännande och populära utflyktsmål.
Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Chicago

Chicago


I Chicago kan du som besökare uppleva en av USA:s allra häftigaste städer. Chicago som också kallas för ”The Windy City”, är beläget vid Lake Michigan, vilket ger den härliga kopplingen till vattnet.
Boston

Boston


Boston ligger i östra USA, i delstaten Massachusetts. Staden är den mest befolkade i delstaten och faktiskt i hela New England.
Clearwater Beach

Clearwater Beach


Res till Clearwater Beach och förundras över några av världens allra bästa stränder! Här möts du dessutom av en härlig atmosfär och ett fantastiskt väder.
Fort Lauderdale

Fort Lauderdale


Fort Lauderdale är känt som den lite lyxigare semesterorten i Florida. Hit reser du som vill ha glitter och glamour, eller kanske bara njuta av solen och närheten till havet.
Koh Tao

Koh Tao


Denna ö är känd som Sköldpaddsön, och den ligger i Thailandviken. Det är en ganska liten ö på bara cirka 21 kvadratkilometer, men varje år kommer det hit runt 100 000 besökare.