Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet är en ö som ligger i sydöstra Thailand – det är också en väldigt populär och välkänd turistort. Det är en väldigt liten ö och en stor del av ön ingår i ett naturreservat.
Karon Beach

Karon Beach


Karon Beach har en underbar strand som ligger söder om Patong på Phukets västra kust och Phukets andre största strand. I Karon Beach är dykning och snorkling väldigt populärt.
Honolulu

Honolulu


Honolulu är Hawaiis huvudstad och största staden på ön. Många turister som reser till Hawaii kommer någon gång under sin resa att besöka Honolulu.
Kairo

Kairo


Kairo, huvudstaden i Egypten är en plats man inte får missa när man besöker Egypten. Staden är full av sevärdheter och upplevelser som inte går att uppleva på andra ställen i Egypten.
Madrid

Madrid


Madrid, huvudstaden i Spanien har mycket att erbjuda. Det är kanske inte det främsta resmålet för sol och bad, men har ett enormt utbud av sevärdheter, aktiviteter och massor av kulturella arv.
West Palm Beach

West Palm Beach


West Palm Beach, eller endast West Palm som en del säger, är en stad i Florida. Hit reser du enkelt med flyg från andra städer i USA.
Side

Side


Side är en lite mindre och lugnare turistort som ligger längs Turkiets medelhavskust, längst ute på en halvö. Side har enormt långa och fina sandstränder att bjuda på.
Algarve

Algarve


Algarve är ett område som ligger i södra Portugal och är ungefär lika stort som Halland i Sverige. Denna plats lockar mycket turister varje år med en fin kuststräcka som erbjuder sol och bad.
Bad Gastein

Bad Gastein


Bad Gastein är idag känt som en av Alpernas största skidorter och har ett stort liftsystem att erbjuda. Det är även en känd skidort för ungdomar med ett bra utbud av barer med After ski.
Sardinien

Sardinien


Sardinien är ett semesterparadis för alla som älskar sol och bad. Dessutom finns mängder med kulturhistoriska lämningar och naturliga sevärdheter i form av grottor med stalaktiter.