Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.
Brac

Brac


Brac är en ö i den sydöstra delen av den kroatiska övärlden. Forskarna har hittat lämningar från bosättningar på ön som har daterats till den äldre stenåldern.
Orlando

Orlando


Orlando är en av de större städerna I Florida, USA. Hit flyger du enkelt till någon av stadens flygplatser.
Rethymnon

Rethymnon


Rethymnon är en av Kretas absolut största städer och ligger på nordkusten mitt emellan Heraklion och Chania.
Golden Sands

Golden Sands


Golden Sands kan tros vara lillasyster till Sunny Beach, eftersom den sistnämnde är så stor. Men Golden Sands kan snarare ses som ett kompliment till Sunny Beach med sin något lugnare atmosfär.
Sunny Beach

Sunny Beach


Sunny Beach är en jättestor bad- och festort som ligger i östra Bulgarien, vid Svarta Havets kust. Sunny Beach har över 800 hotell med sammanlagt 300,000 sängar att hyra ut.
Florens

Florens


Florens, eller Firenze som staden heter på italienska, ligger utmed Italiens västra kust i mellersta Italien. Florens historia går tillbaka till tiden strax före vår tideräkning.
Sicilien

Sicilien


Sicilien är extremt bergig och bergen har ett vulkaniskt ursprung. Bergen faller ibland bråddjupt ned i havet. På andra håll sträcker sig kilometerlånga stränder som lockar till sol och bad.
Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh


Sharm el-Sheikh är ett av de resmål i Egypten som växt mycket den senaste tiden. Resmålet är idag populärt för dykare och de som vill snorkla, men även för de som bara vill sola och bada.
Lissabon

Lissabon


Lissabon är huvudstaden i Portugal och samtidigt en av Europas största städer. Staden har många kulturella arv och sevärdheter. Det är en kuststad i Portugal som har mycket att erbjuda.