Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Kairo

Kairo


Kairo, huvudstaden i Egypten är en plats man inte får missa när man besöker Egypten. Staden är full av sevärdheter och upplevelser som inte går att uppleva på andra ställen i Egypten.
Florens

Florens


Florens, eller Firenze som staden heter på italienska, ligger utmed Italiens västra kust i mellersta Italien. Florens historia går tillbaka till tiden strax före vår tideräkning.
Phuket

Phuket


Phuket är utan tvekan ett av de populäraste och kändaste resmålen i Thailand och har länge varit resmålet för många Thailandstokiga resenärer där de njuter av god mat, sol & bad och ett bra nattliv.
Nassau

Nassau


Nassau är huvudstaden i Bahamas, och även den enda större stad som finns i Bahamas örike. Här finns massor att uppleva som turist så som härliga shoppinggator med luxösa smyckesbutiker.
Cha-Am

Cha-Am


Cha-Am är inte bara ett distrikt i centrala Thailand, det är även namnet på en resort som ligger i distriktet. Men det är ingen jättestor turistort vilket gör den väldigt charmig och thailändsk.
Clearwater Beach

Clearwater Beach


Res till Clearwater Beach och förundras över några av världens allra bästa stränder! Här möts du dessutom av en härlig atmosfär och ett fantastiskt väder.
Turin

Turin


Längst upp i nordvästra Italien ligger staden Turin. Den kantar den stora floden Po och ligger bara kilometer ifrån de italienska Alperna vilket bäddar för utmärkt vintersport.
Koh Samui

Koh Samui


Koh Samui är Thailands tredje största ö, och den ligger i Thailandviken cirka 70 mil söder om Bangkok. Koh Samui är en del av en ögrupp på runt 80 öar, varav Samui är den största ön.
Skopelos

Skopelos


Skopelos är en mindre känd ö nära den mer kända Skiathos i den grekiska övärlden. Den har en lugn atmosfär även om många charterbolag har resor hit.
Pula

Pula


Pula kom till för 3,000 år sedan under Illyrernas tid. Sedan dess har många olika nationer och länder haft kontroll över staden, mestadels Italien och Venedig.