Reser.se » ResmŚl

ResmŚl

Reser.se sammanstšller information om resmŚl runt om i všrlden. I takt med att sidan všxer sŚ fylls šven innehŚllet pŚ och tids nog kommer šven du som anvšndare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att všlja utvalda resmŚl eller gŚ ner i hierarkin genom att všlja všrldsdel i menyn ovan.

Lista med lšnder

Nyligen besŲkta ResmŚl

Rom

Rom


Rom var en gång världens mittpunkt, det enorma romerska imperiets centrum. Idag är Rom det moderna Italiens huvudstad och här finns allt en besökare kan önska sig i form av historia, shopping & nöje.
Koh Samui

Koh Samui


Koh Samui är Thailands tredje största ö, och den ligger i Thailandviken cirka 70 mil söder om Bangkok. Koh Samui är en del av en ögrupp på runt 80 öar, varav Samui är den största ön.
Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Koh Tao

Koh Tao


Denna ö är känd som Sköldpaddsön, och den ligger i Thailandviken. Det är en ganska liten ö på bara cirka 21 kvadratkilometer, men varje år kommer det hit runt 100 000 besökare.
Alanya

Alanya


Alanya ligger i sydvästra turkiet och är ett av Turkiets mest besökta resmål. Alanya har mycket att bjuda på utöver sol, bad och värme. Här finns stora möjligheter till shopping, aktiviteter och nattliv.
Pula

Pula


Pula kom till för 3,000 år sedan under Illyrernas tid. Sedan dess har många olika nationer och länder haft kontroll över staden, mestadels Italien och Venedig.
Turin

Turin


Längst upp i nordvästra Italien ligger staden Turin. Den kantar den stora floden Po och ligger bara kilometer ifrån de italienska Alperna vilket bäddar för utmärkt vintersport.
Nessebar

Nessebar


Nessebar √§r √§ven k√§nt som Svarta Havets P√§rla ‚Äď ett namn som staden definitivt f√∂rtj√§nat. Nessebar √§r en vacker och pittoresk stad som ligger i den nord√∂stra delen av Bulgarien.
Verona

Verona


Den anrika kulturstaden Verona ligger i inlandet i norra Italien. Staden har under tidernas gång fungerat som en viktig knutpunkt i handeln mellan den bördiga Po-slätten och Alperna.
Khao Lak

Khao Lak


Stränderna sträcker sig som långa pärlband så långt ögat når. Det är det ultimata paradiset för barnfamiljer, med en mycket lugnare och skönare inställning än trendiga, festliga Phuket.