Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.
Koh Samui

Koh Samui


Koh Samui är Thailands tredje största ö, och den ligger i Thailandviken cirka 70 mil söder om Bangkok. Koh Samui är en del av en ögrupp på runt 80 öar, varav Samui är den största ön.
Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet är en ö som ligger i sydöstra Thailand – det är också en väldigt populär och välkänd turistort. Det är en väldigt liten ö och en stor del av ön ingår i ett naturreservat.
Brac

Brac


Brac är en ö i den sydöstra delen av den kroatiska övärlden. Forskarna har hittat lämningar från bosättningar på ön som har daterats till den äldre stenåldern.
Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Philadelphia

Philadelphia


Philadelphia ligger i östra USA, närmare bestämt i delstaten Pennsylvania. En stor amerikansk stad med något mindre turister.
Sofia

Sofia


Sofia är huvudstad i Bulgarien och det är dessutom den största staden med runt 1,4 miljoner invånare. Sofia är en stad fylld med historiska arv med som ändå håller en modern puls.
Honolulu

Honolulu


Honolulu är Hawaiis huvudstad och största staden på ön. Många turister som reser till Hawaii kommer någon gång under sin resa att besöka Honolulu.
Barcelona

Barcelona


Barcelona är en romantisk stad som lockar många turister varje år. Kuststaden är näst störst i Spanien och erbjuder sevärdheter, museer, aktiviteter, shopping och givetvis sol och bad.
Alicante

Alicante


Alicante är en stor stad på omkring 300.000 invånare som ligger i Valenia regionen. Staden är belägen längs sydkusten i Spanien och ligger inte långt från turistöarna Ibiza och Mallorca.