Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Golden Sands

Golden Sands


Golden Sands kan tros vara lillasyster till Sunny Beach, eftersom den sistnämnde är så stor. Men Golden Sands kan snarare ses som ett kompliment till Sunny Beach med sin något lugnare atmosfär.
Wien

Wien


Wien är med marginal den största staden i Österrike, med ett invånarantal på cirka 1,7 miljoner så är det inte en liten stad. Wien har blivit ett naturligt centrum för konst, historia och musik.
Salzburg

Salzburg


Salzburg har 150,000 invånare, vilket gör den till Österrikes fjärde största stad. Det är en ljuvlig liten stad som är lätt att ta sig runt. Här finns dock en hel del att se så som Mozarts födelsehus.
Fort Myers

Fort Myers


Fort Myers är en stad i Florida som är känd för sitt härliga väder och den nästan hela tiden skinande solen.
Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.
Rethymnon

Rethymnon


Rethymnon är en av Kretas absolut största städer och ligger på nordkusten mitt emellan Heraklion och Chania.
Nessebar

Nessebar


Nessebar är även känt som Svarta Havets Pärla – ett namn som staden definitivt förtjänat. Nessebar är en vacker och pittoresk stad som ligger i den nordöstra delen av Bulgarien.
Porec

Porec


Porec är en ganska liten stad och här bor bara cirka 12,000 invånare. Det är dock en jättecharmig och vacker stad, med massor att se trots dess ringa storlek.
Kairo

Kairo


Kairo, huvudstaden i Egypten är en plats man inte får missa när man besöker Egypten. Staden är full av sevärdheter och upplevelser som inte går att uppleva på andra ställen i Egypten.
Agia Marina

Agia Marina


Strax utanför Chania på Kreta ligger den mindre orten Agia Marina. Staden är som en lillasyster till turistmeckat Chania och locka många turister varje år.