Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Koh Samui

Koh Samui


Koh Samui är Thailands tredje största ö, och den ligger i Thailandviken cirka 70 mil söder om Bangkok. Koh Samui är en del av en ögrupp på runt 80 öar, varav Samui är den största ön.
Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet är en ö som ligger i sydöstra Thailand – det är också en väldigt populär och välkänd turistort. Det är en väldigt liten ö och en stor del av ön ingår i ett naturreservat.
Alanya

Alanya


Alanya ligger i sydvästra turkiet och är ett av Turkiets mest besökta resmål. Alanya har mycket att bjuda på utöver sol, bad och värme. Här finns stora möjligheter till shopping, aktiviteter och nattliv.
Las Vegas

Las Vegas


I Las Vegas kan du uppleva och fascineras av otroliga utbud av kasino med spelbord och annat. Men här finns också andra saker att uppleva.
Wien

Wien


Wien är med marginal den största staden i Österrike, med ett invånarantal på cirka 1,7 miljoner så är det inte en liten stad. Wien har blivit ett naturligt centrum för konst, historia och musik.
Sofia

Sofia


Sofia är huvudstad i Bulgarien och det är dessutom den största staden med runt 1,4 miljoner invånare. Sofia är en stad fylld med historiska arv med som ändå håller en modern puls.
Sunny Beach

Sunny Beach


Sunny Beach är en jättestor bad- och festort som ligger i östra Bulgarien, vid Svarta Havets kust. Sunny Beach har över 800 hotell med sammanlagt 300,000 sängar att hyra ut.
Venedig

Venedig


Venedig är en romantisk stad som det verkligen lönar sig att undersöka till fots. Överallt ligger fantastiska palats, spännande torg och vackra broar går över kanalerna där Gondolerna passerar.
Bologna

Bologna


Bologna är en av Italiens främsta studentstäder och ligger i de centrala delarna av norra Italien. Den är också en av Italiens allra äldsta nu levande städer och grundades av etruskerna.
Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.