Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet är en ö som ligger i sydöstra Thailand – det är också en väldigt populär och välkänd turistort. Det är en väldigt liten ö och en stor del av ön ingår i ett naturreservat.
Skopelos

Skopelos


Skopelos är en mindre känd ö nära den mer kända Skiathos i den grekiska övärlden. Den har en lugn atmosfär även om många charterbolag har resor hit.
Chicago

Chicago


I Chicago kan du som besökare uppleva en av USA:s allra häftigaste städer. Chicago som också kallas för ”The Windy City”, är beläget vid Lake Michigan, vilket ger den härliga kopplingen till vattnet.
Key West

Key West


I Floridas sydligaste del hittar du Key West, ett paradis för sig, nästan nere vid Västindien. En mindre stad med lugnare tempo.
Alexandria

Alexandria


Den antika staden Alexandria ligger bara 225 kilometer från Kairo, men känns till skillnad från Kairos arabiska känsla mer som en Medelhavsstad.
Khao Lak

Khao Lak


Stränderna sträcker sig som långa pärlband så långt ögat når. Det är det ultimata paradiset för barnfamiljer, med en mycket lugnare och skönare inställning än trendiga, festliga Phuket.
Valencia

Valencia


Valencia är en charmig stad och även Spaniens tredje största stad. Staden har massor att bjuda på och det är lätt att man glömmer bort de underbara stränderna och möjligheten till sol och bad.
Sardinien

Sardinien


Sardinien är ett semesterparadis för alla som älskar sol och bad. Dessutom finns mängder med kulturhistoriska lämningar och naturliga sevärdheter i form av grottor med stalaktiter.
Terracina

Terracina


Terracina är en av de semesterorter i Italien som besöks av flest italienare. Det är också en av de allra äldsta badorterna i landet, då även de gamla romarna tyckte om orten.
Koh Phangan

Koh Phangan


Koh Phangan är världskänd för sitt så kallade Full Moon Party. Koh Phangan ligger i sydöstra delen av Thailand. Ön har ingen egen flygplats, men närliggande Koh Samui har en.