Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.
Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet är en ö som ligger i sydöstra Thailand – det är också en väldigt populär och välkänd turistort. Det är en väldigt liten ö och en stor del av ön ingår i ett naturreservat.
Pula

Pula


Pula kom till för 3,000 år sedan under Illyrernas tid. Sedan dess har många olika nationer och länder haft kontroll över staden, mestadels Italien och Venedig.
Salzburg

Salzburg


Salzburg har 150,000 invånare, vilket gör den till Österrikes fjärde största stad. Det är en ljuvlig liten stad som är lätt att ta sig runt. Här finns dock en hel del att se så som Mozarts födelsehus.
Gran Canaria

Gran Canaria


Gran Canaria har länge förknippats med sol, bad och avkopplande charter i några decenier och det är verkligen vad ön bjuder på. Mycket sol och bad året runt med många fina restauranger.
Terracina

Terracina


Terracina är en av de semesterorter i Italien som besöks av flest italienare. Det är också en av de allra äldsta badorterna i landet, då även de gamla romarna tyckte om orten.
Rhodos

Rhodos


Rhodos är en av många pärlor i den grekiska övärlden som lockar tusentals turister varje sommar. Ön har mycket att bjuda på så som långa, vackra sandstränder och kulturella arv från medeltiden.
Valletta

Valletta


Valletta är huvudstaden på Malta med runda drag 6 000 invånare. Historian sträcker sig långt tillbaka och har många historiska sevärdheter.
Kairo

Kairo


Kairo, huvudstaden i Egypten är en plats man inte får missa när man besöker Egypten. Staden är full av sevärdheter och upplevelser som inte går att uppleva på andra ställen i Egypten.
Bad Gastein

Bad Gastein


Bad Gastein är idag känt som en av Alpernas största skidorter och har ett stort liftsystem att erbjuda. Det är även en känd skidort för ungdomar med ett bra utbud av barer med After ski.