Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Gran Canaria

Gran Canaria


Gran Canaria har länge förknippats med sol, bad och avkopplande charter i några decenier och det är verkligen vad ön bjuder på. Mycket sol och bad året runt med många fina restauranger.
Antalya

Antalya


Antalya är den största turistorten som lockar många turister i Turkiet. Staden är gammal och har mycket kulturminnen att bjuda på men också bra möjligheter för sol och bad.
Skopelos

Skopelos


Skopelos är en mindre känd ö nära den mer kända Skiathos i den grekiska övärlden. Den har en lugn atmosfär även om många charterbolag har resor hit.
Skiathos

Skiathos


Undersökningar har visat att Skiathos är en av de destinationer i den grekiska övärlden som besökare är mest nöjd med. Det är en liten ö som fylls av turister på sommaren.
Thassos

Thassos


Thassos räknas som en av Egeiska havets nordligaste ö och du finner den mellan Thessaloniki och Istanbul. En vacker ö som du reser till med båt då ön saknar egen flygplats.
Lesbos

Lesbos


Lesbos är en av Medelhavets största öar och kan med svenska mått jämföras med Öland i storlek. Ön är belägen bara ett par kilometer från Turkiets fastland.
Samos

Samos


Samos är enligt många en av de vackraste i Medelhavet och en väldigt frodig och grön ö och en självklar hållplats för många att spendera sin sommarsemester.
Florens

Florens


Florens, eller Firenze som staden heter på italienska, ligger utmed Italiens västra kust i mellersta Italien. Florens historia går tillbaka till tiden strax före vår tideräkning.
Kamala Beach

Kamala Beach


Stranden i Kamalaär i likhet med Bangtao Beach en riktigt skön och barnvänlig strand med jättevacker sand och fantastiskt vatten. Kamala Beach är dessutom en helt underbar plats i sig.
Koh Phi Phi

Koh Phi Phi


Koh Phi Phi är populärt kända som Phi Phi Island (Koh betyder ö på thailändska). Dessa öar är väldigt populära resmål, och de ligger mellan Phuket och fastlandet vid Thailands västkust.