Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Brac

Brac


Brac är en ö i den sydöstra delen av den kroatiska övärlden. Forskarna har hittat lämningar från bosättningar på ön som har daterats till den äldre stenåldern.
Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Kreta

Kreta


Kreta, den klassiska semesterön i Grekland är fylld av möjligheter för alla. Här har du goda möjligheter till shopping, samt sol och bad på några av Greklands bästa stränder.
Barcelona

Barcelona


Barcelona är en romantisk stad som lockar många turister varje år. Kuststaden är näst störst i Spanien och erbjuder sevärdheter, museer, aktiviteter, shopping och givetvis sol och bad.
Aten

Aten


Aten är Greklands huvudstad och ligger på fastlandet till Europa vilket gör staden åtkomlig med bil och båt. Staden har mycket att bjuda på i form av attraktioner och sevärdheter från antiken.
Venedig

Venedig


Venedig är en romantisk stad som det verkligen lönar sig att undersöka till fots. Överallt ligger fantastiska palats, spännande torg och vackra broar går över kanalerna där Gondolerna passerar.
Faro

Faro


Faro är huvudstaden i regionen Algarve med cirka 50 000 invånare. Staden har mycket att erbjuda för de som är kulturellt intresserade då staden är väldigt gammal med mycket historia.
Koh Lanta

Koh Lanta


Koh Lanta har gått från att vara en destination endast för de mest härdade backpackers under 90-talet till att ha blivit en riktigt trendig och högkvalitativ turistresort på senare år.
Hurghada

Hurghada


Hurghada är kanske den mest kända och största turistorten i Egypten. Hit åker många turister varje år för att njuta av sol och bad, snorkling, god mat och utflykter till sevärdheter runt om i Egypten.
Florens

Florens


Florens, eller Firenze som staden heter på italienska, ligger utmed Italiens västra kust i mellersta Italien. Florens historia går tillbaka till tiden strax före vår tideräkning.