Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Luxor

Luxor


Luxor är en av Egypten mest besökta resmål med fantastiska tempel från år 1300 före Kristus. Staden är mysig och har mycket att bjuda på för de som är intresserade av Egyptens historia.
Rom

Rom


Rom var en gång världens mittpunkt, det enorma romerska imperiets centrum. Idag är Rom det moderna Italiens huvudstad och här finns allt en besökare kan önska sig i form av historia, shopping & nöje.
Rhodos

Rhodos


Rhodos är en av många pärlor i den grekiska övärlden som lockar tusentals turister varje sommar. Ön har mycket att bjuda på så som långa, vackra sandstränder och kulturella arv från medeltiden.
Makadi bay

Makadi bay


Makadi ligger några mil söder om Hurghada och är en perfekt semesterort för dig som vill ha härliga dagar med sol och bad, men samtidigt ha Egyptens spännande historia runt knuten.
San Diego

San Diego


San Diego ligger i sydvästra USA, i delstaten Kalifornien. Här bor över 1 miljon invånare i den tätare delen av staden.
Koh Samui

Koh Samui


Koh Samui är Thailands tredje största ö, och den ligger i Thailandviken cirka 70 mil söder om Bangkok. Koh Samui är en del av en ögrupp på runt 80 öar, varav Samui är den största ön.
Washington D.C

Washington D.C


Washington D.C är USA:s huvudstad sedan år 1800. Här hittar du den styrande makten med Vita huset och Capitolium. Men här finns det självklart mer än så att upptäcka!
Lanzarote

Lanzarote


Lanzarote är den ostligaste ön av Kanarieöarna med ungefär 100.000 invånare. Den är en härlig ö som lockar många charter-turister varje år med sol, bad och bra restauranger.
Golden Sands

Golden Sands


Golden Sands kan tros vara lillasyster till Sunny Beach, eftersom den sistnämnde är så stor. Men Golden Sands kan snarare ses som ett kompliment till Sunny Beach med sin något lugnare atmosfär.