Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Bangkok

Bangkok


Bangkok är en massivt stor stad, med en befolkning på runt åtta miljoner. Det också huvudstaden i Thailand, och har varit huvudstad ända sedan år 1768.
Phuket

Phuket


Phuket är utan tvekan ett av de populäraste och kändaste resmålen i Thailand och har länge varit resmålet för många Thailandstokiga resenärer där de njuter av god mat, sol & bad och ett bra nattliv.
Kamala Beach

Kamala Beach


Stranden i Kamalaär i likhet med Bangtao Beach en riktigt skön och barnvänlig strand med jättevacker sand och fantastiskt vatten. Kamala Beach är dessutom en helt underbar plats i sig.
Chiang Mai

Chiang Mai


Chiang Mai är norra Thailands största och viktigaste stad med 200 000 invånare, och den ligger uppe bland bergen på en platå på 300 meters höjd. Chiang Mai har en egen internationell flygplats.
Chiang Rai

Chiang Rai


Chiang Rai är en av de nordligaste städerna i Thailand. Här bor lite över 60 000 människor, och staden är en perfekt plats att utgå ifrån om man som backpacker vill utforska området.
Cha-Am

Cha-Am


Cha-Am är inte bara ett distrikt i centrala Thailand, det är även namnet på en resort som ligger i distriktet. Men det är ingen jättestor turistort vilket gör den väldigt charmig och thailändsk.
Karon Beach

Karon Beach


Karon Beach har en underbar strand som ligger söder om Patong på Phukets västra kust och Phukets andre största strand. I Karon Beach är dykning och snorkling väldigt populärt.
Hua Hin

Hua Hin


Hua Hin är en ganska stor stad som ligger på den Malackahalvön i södra Thailand. Staden är en perfekt turistort för barnfamiljer, den är väldigt lugn och avslappnad.
Florens

Florens


Florens, eller Firenze som staden heter på italienska, ligger utmed Italiens västra kust i mellersta Italien. Florens historia går tillbaka till tiden strax före vår tideräkning.
Kairo

Kairo


Kairo, huvudstaden i Egypten är en plats man inte får missa när man besöker Egypten. Staden är full av sevärdheter och upplevelser som inte går att uppleva på andra ställen i Egypten.