Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Bangkok

Bangkok


Bangkok är en massivt stor stad, med en befolkning på runt åtta miljoner. Det också huvudstaden i Thailand, och har varit huvudstad ända sedan år 1768.
Kamala Beach

Kamala Beach


Stranden i Kamalaär i likhet med Bangtao Beach en riktigt skön och barnvänlig strand med jättevacker sand och fantastiskt vatten. Kamala Beach är dessutom en helt underbar plats i sig.
Alanya

Alanya


Alanya ligger i sydvästra turkiet och är ett av Turkiets mest besökta resmål. Alanya har mycket att bjuda på utöver sol, bad och värme. Här finns stora möjligheter till shopping, aktiviteter och nattliv.
Rom

Rom


Rom var en gång världens mittpunkt, det enorma romerska imperiets centrum. Idag är Rom det moderna Italiens huvudstad och här finns allt en besökare kan önska sig i form av historia, shopping & nöje.
Kos

Kos


Kos är känd som greklands party-ö med ett vilt nattliv så sträcker sig fram till morgonen. Förutom att många resenärer är festsugna ungdomar så finns det bra platser för sol och bad.
Sunny Beach

Sunny Beach


Sunny Beach är en jättestor bad- och festort som ligger i östra Bulgarien, vid Svarta Havets kust. Sunny Beach har över 800 hotell med sammanlagt 300,000 sängar att hyra ut.
Rhodos

Rhodos


Rhodos är en av många pärlor i den grekiska övärlden som lockar tusentals turister varje sommar. Ön har mycket att bjuda på så som långa, vackra sandstränder och kulturella arv från medeltiden.
Aten

Aten


Aten är Greklands huvudstad och ligger på fastlandet till Europa vilket gör staden åtkomlig med bil och båt. Staden har mycket att bjuda på i form av attraktioner och sevärdheter från antiken.
Kreta

Kreta


Kreta, den klassiska semesterön i Grekland är fylld av möjligheter för alla. Här har du goda möjligheter till shopping, samt sol och bad på några av Greklands bästa stränder.