Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Florens

Florens


Florens, eller Firenze som staden heter på italienska, ligger utmed Italiens västra kust i mellersta Italien. Florens historia går tillbaka till tiden strax före vår tideräkning.
Side

Side


Side är en lite mindre och lugnare turistort som ligger längs Turkiets medelhavskust, längst ute på en halvö. Side har enormt långa och fina sandstränder att bjuda på.
Gran Canaria

Gran Canaria


Gran Canaria har länge förknippats med sol, bad och avkopplande charter i några decenier och det är verkligen vad ön bjuder på. Mycket sol och bad året runt med många fina restauranger.
Antalya

Antalya


Antalya är den största turistorten som lockar många turister i Turkiet. Staden är gammal och har mycket kulturminnen att bjuda på men också bra möjligheter för sol och bad.
Mallorca

Mallorca


Mallorca är den större av öarna som utgör ögruppen Balearic Islands och är förmodligen det i Sverige mest kända resmålet. Resmålet har allt du kan tänkas behöva för en härlig solsemester.
Split

Split


Split är den största kuststaden i Kroatien med över 200.000 invånare. Det är en världskänd resort och den är otroligt populär som resmål för semesterfirare.
Bangkok

Bangkok


Bangkok är en massivt stor stad, med en befolkning på runt åtta miljoner. Det också huvudstaden i Thailand, och har varit huvudstad ända sedan år 1768.
Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh


Sharm el-Sheikh är ett av de resmål i Egypten som växt mycket den senaste tiden. Resmålet är idag populärt för dykare och de som vill snorkla, men även för de som bara vill sola och bada.
Alexandria

Alexandria


Den antika staden Alexandria ligger bara 225 kilometer från Kairo, men känns till skillnad från Kairos arabiska känsla mer som en Medelhavsstad.
Hawaii

Hawaii


Hawaii, som hör till USA, är ett exotiskt resmål där du som besökare möts av flera paradisöar. Hawaii är nämligen inte bara en ö, utan faktiskt en hel ögrupp.