Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Koh Phangan

Koh Phangan


Koh Phangan är världskänd för sitt så kallade Full Moon Party. Koh Phangan ligger i sydöstra delen av Thailand. Ön har ingen egen flygplats, men närliggande Koh Samui har en.
Aten

Aten


Aten är Greklands huvudstad och ligger på fastlandet till Europa vilket gör staden åtkomlig med bil och båt. Staden har mycket att bjuda på i form av attraktioner och sevärdheter från antiken.
Split

Split


Split är den största kuststaden i Kroatien med över 200.000 invånare. Det är en världskänd resort och den är otroligt populär som resmål för semesterfirare.
Chiang Mai

Chiang Mai


Chiang Mai är norra Thailands största och viktigaste stad med 200 000 invånare, och den ligger uppe bland bergen på en platå på 300 meters höjd. Chiang Mai har en egen internationell flygplats.
Milano

Milano


Milano är en av de mer moderna städerna i Italien och landets näst största. Den ligger i norra Italien vid en flod vid namn Olona. Milano är bland annat hemstaden för flera fina modehus.
Chiang Rai

Chiang Rai


Chiang Rai är en av de nordligaste städerna i Thailand. Här bor lite över 60 000 människor, och staden är en perfekt plats att utgå ifrån om man som backpacker vill utforska området.
Bangkok

Bangkok


Bangkok är en massivt stor stad, med en befolkning på runt åtta miljoner. Det också huvudstaden i Thailand, och har varit huvudstad ända sedan år 1768.
Sorrento

Sorrento


Sorrento är Italiens mesta, bästa och i särklass mest anrika semesterorten för såväl kungar som fotfolk. Den ligger på den västra kusten vid Neapelbukten.
Cha-Am

Cha-Am


Cha-Am är inte bara ett distrikt i centrala Thailand, det är även namnet på en resort som ligger i distriktet. Men det är ingen jättestor turistort vilket gör den väldigt charmig och thailändsk.
Khao Lak

Khao Lak


Stränderna sträcker sig som långa pärlband så långt ögat når. Det är det ultimata paradiset för barnfamiljer, med en mycket lugnare och skönare inställning än trendiga, festliga Phuket.