Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Dubrovnik

Dubrovnik


Dubrovnik är en av de mest framgångsrika turistorterna i medelhavet. Staden ligger nästan så långt söderut du kommer i Kroatien och här bor ca 43.000 invånare.
Sardinien

Sardinien


Sardinien är ett semesterparadis för alla som älskar sol och bad. Dessutom finns mängder med kulturhistoriska lämningar och naturliga sevärdheter i form av grottor med stalaktiter.
Milano

Milano


Milano är en av de mer moderna städerna i Italien och landets näst största. Den ligger i norra Italien vid en flod vid namn Olona. Milano är bland annat hemstaden för flera fina modehus.
Rhodos

Rhodos


Rhodos är en av många pärlor i den grekiska övärlden som lockar tusentals turister varje sommar. Ön har mycket att bjuda på så som långa, vackra sandstränder och kulturella arv från medeltiden.
Valletta

Valletta


Valletta är huvudstaden på Malta med runda drag 6 000 invånare. Historian sträcker sig långt tillbaka och har många historiska sevärdheter.
Terracina

Terracina


Terracina är en av de semesterorter i Italien som besöks av flest italienare. Det är också en av de allra äldsta badorterna i landet, då även de gamla romarna tyckte om orten.
Mallorca

Mallorca


Mallorca är den större av öarna som utgör ögruppen Balearic Islands och är förmodligen det i Sverige mest kända resmålet. Resmålet har allt du kan tänkas behöva för en härlig solsemester.
Pattaya

Pattaya


Pattaya är en relativt stor stad som har gått från att vara en liten fiskeby till att idag vara ett populärt resmål för turister. Golf och ett specielt nattliv lockar många turister.
Soma Bay

Soma Bay


Soma Bay, eller området som på de egyptiska kartorna benämns Ras Abou Soma, ligger vackert på en halvö vid Röda havets kust, 35 kilometer från Hurghada.
Alanya

Alanya


Alanya ligger i sydvästra turkiet och är ett av Turkiets mest besökta resmål. Alanya har mycket att bjuda på utöver sol, bad och värme. Här finns stora möjligheter till shopping, aktiviteter och nattliv.