Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.
Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet är en ö som ligger i sydöstra Thailand – det är också en väldigt populär och välkänd turistort. Det är en väldigt liten ö och en stor del av ön ingår i ett naturreservat.
Zagreb

Zagreb


Huvudstaden i Kroatien med runt en miljon invånare har mycket att erbjuda. Inte minst kan den medeltida stadskärnan vara värd att uppleva.
Koh Phi Phi

Koh Phi Phi


Koh Phi Phi är populärt kända som Phi Phi Island (Koh betyder ö på thailändska). Dessa öar är väldigt populära resmål, och de ligger mellan Phuket och fastlandet vid Thailands västkust.
Side

Side


Side är en lite mindre och lugnare turistort som ligger längs Turkiets medelhavskust, längst ute på en halvö. Side har enormt långa och fina sandstränder att bjuda på.
Koh Lanta

Koh Lanta


Koh Lanta har gått från att vara en destination endast för de mest härdade backpackers under 90-talet till att ha blivit en riktigt trendig och högkvalitativ turistresort på senare år.
Chania

Chania


Chania är utan tvekan en av Kretas största turistorter och en plats där ungefär 20 % av öns 500 000 invånare bor.
Budapest

Budapest


Budapest är utan tvekan en av världens vackraste städer med ca 1,7 miljoner invånare. Pågrund av att staden består av så många gamla byggnader så är hela staden märkt som världsarv av UNESCO.
Terracina

Terracina


Terracina är en av de semesterorter i Italien som besöks av flest italienare. Det är också en av de allra äldsta badorterna i landet, då även de gamla romarna tyckte om orten.
Bologna

Bologna


Bologna är en av Italiens främsta studentstäder och ligger i de centrala delarna av norra Italien. Den är också en av Italiens allra äldsta nu levande städer och grundades av etruskerna.