Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Karpathos

Karpathos


Karpathos är en medelstor ö belägen i södra delen av den grekiska övärlden, strax öster om Kreta. Det är ett relativt populärt resmål i den grekiska ö-världen.
Sardinien

Sardinien


Sardinien är ett semesterparadis för alla som älskar sol och bad. Dessutom finns mängder med kulturhistoriska lämningar och naturliga sevärdheter i form av grottor med stalaktiter.
Venedig

Venedig


Venedig är en romantisk stad som det verkligen lönar sig att undersöka till fots. Överallt ligger fantastiska palats, spännande torg och vackra broar går över kanalerna där Gondolerna passerar.
Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh


Sharm el-Sheikh är ett av de resmål i Egypten som växt mycket den senaste tiden. Resmålet är idag populärt för dykare och de som vill snorkla, men även för de som bara vill sola och bada.
Luxor

Luxor


Luxor är en av Egypten mest besökta resmål med fantastiska tempel från år 1300 före Kristus. Staden är mysig och har mycket att bjuda på för de som är intresserade av Egyptens historia.
Kamala Beach

Kamala Beach


Stranden i Kamalaär i likhet med Bangtao Beach en riktigt skön och barnvänlig strand med jättevacker sand och fantastiskt vatten. Kamala Beach är dessutom en helt underbar plats i sig.
Hurghada

Hurghada


Hurghada är kanske den mest kända och största turistorten i Egypten. Hit åker många turister varje år för att njuta av sol och bad, snorkling, god mat och utflykter till sevärdheter runt om i Egypten.
Zagreb

Zagreb


Huvudstaden i Kroatien med runt en miljon invånare har mycket att erbjuda. Inte minst kan den medeltida stadskärnan vara värd att uppleva.
Ibiza

Ibiza


Ibiza är utan tvekan ön som alla förknippar med Party, och det är just vad som sticker ut mest. Förrutom enorma möjligheter till ett nattliv så erbjuder även ön massor med sol och bad,
Golden Sands

Golden Sands


Golden Sands kan tros vara lillasyster till Sunny Beach, eftersom den sistnämnde är så stor. Men Golden Sands kan snarare ses som ett kompliment till Sunny Beach med sin något lugnare atmosfär.