Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Bangkok

Bangkok


Bangkok är en massivt stor stad, med en befolkning på runt åtta miljoner. Det också huvudstaden i Thailand, och har varit huvudstad ända sedan år 1768.
Sorrento

Sorrento


Sorrento är Italiens mesta, bästa och i särklass mest anrika semesterorten för såväl kungar som fotfolk. Den ligger på den västra kusten vid Neapelbukten.
Brac

Brac


Brac är en ö i den sydöstra delen av den kroatiska övärlden. Forskarna har hittat lämningar från bosättningar på ön som har daterats till den äldre stenåldern.
New York

New York


New York är en av USA:s mest kända städer och kallas ibland också för “the big apple”. Staden är belägen på USA:s östkust och är den mest folkrika staden i hela landet.
Boston

Boston


Boston ligger i östra USA, i delstaten Massachusetts. Staden är den mest befolkade i delstaten och faktiskt i hela New England.
Salzburg

Salzburg


Salzburg har 150,000 invånare, vilket gör den till Österrikes fjärde största stad. Det är en ljuvlig liten stad som är lätt att ta sig runt. Här finns dock en hel del att se så som Mozarts födelsehus.
Koh Chang

Koh Chang


Koh Chang, eller elefantön som namnet betyder, är en väldigt vacker ö som ligger en bit utanför den thailändska östkusten. Det är Thailands näst största ö med många möjligheter för ig som turist.
Alanya

Alanya


Alanya ligger i sydvästra turkiet och är ett av Turkiets mest besökta resmål. Alanya har mycket att bjuda på utöver sol, bad och värme. Här finns stora möjligheter till shopping, aktiviteter och nattliv.
Luxor

Luxor


Luxor är en av Egypten mest besökta resmål med fantastiska tempel från år 1300 före Kristus. Staden är mysig och har mycket att bjuda på för de som är intresserade av Egyptens historia.
Valencia

Valencia


Valencia är en charmig stad och även Spaniens tredje största stad. Staden har massor att bjuda på och det är lätt att man glömmer bort de underbara stränderna och möjligheten till sol och bad.