Reser.se » Resmål

Resmål

Reser.se sammanställer information om resmål runt om i världen. I takt med att sidan växer så fylls även innehållet på och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmål eller gå ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmål

Platanias

Platanias


Platanias är för många svenska turister hållplatsen på Kreta. Orten har inte länge varit populär för turister olikt sina grannar Agia Marina och Chania.
Brac

Brac


Brac är en ö i den sydöstra delen av den kroatiska övärlden. Forskarna har hittat lämningar från bosättningar på ön som har daterats till den äldre stenåldern.
Malé

Malé


Malé är huvudstaden i Maldiverna och ligger på en ön med samma namn. Malé har också den enda internationella flygplatsen i Maldiverna. Här ifrån kan du ta dig vidare till de mindre öarna.
Detroit

Detroit


Att resa till Detroit är ett bra sätt att göra din USA resa lite mer speciell, då staden inte är det allra främsta turistmålet.
Rom

Rom


Rom var en gång världens mittpunkt, det enorma romerska imperiets centrum. Idag är Rom det moderna Italiens huvudstad och här finns allt en besökare kan önska sig i form av historia, shopping & nöje.
Kamala Beach

Kamala Beach


Stranden i Kamalaär i likhet med Bangtao Beach en riktigt skön och barnvänlig strand med jättevacker sand och fantastiskt vatten. Kamala Beach är dessutom en helt underbar plats i sig.
Cha-Am

Cha-Am


Cha-Am är inte bara ett distrikt i centrala Thailand, det är även namnet på en resort som ligger i distriktet. Men det är ingen jättestor turistort vilket gör den väldigt charmig och thailändsk.
Surin Beach

Surin Beach


Surin Beach är en riktig pärla i Phuket men en väldigt fin strand som i viss del har kvar den Thailändska charmen. Den beläget i västra delen av Phuket och är ännu inte överbefolkad av turism.
Soma Bay

Soma Bay


Soma Bay, eller området som på de egyptiska kartorna benämns Ras Abou Soma, ligger vackert på en halvö vid Röda havets kust, 35 kilometer från Hurghada.
Mallorca

Mallorca


Mallorca är den större av öarna som utgör ögruppen Balearic Islands och är förmodligen det i Sverige mest kända resmålet. Resmålet har allt du kan tänkas behöva för en härlig solsemester.