Reser.se » Resmćl

Resmćl

Reser.se sammanställer information om resmćl runt om i världen. I takt med att sidan växer sć fylls även innehćllet pć och tids nog kommer även du som användare av sidan att kunna dela med dig med information och bilder. Du kan navigera genom att välja utvalda resmćl eller gć ner i hierarkin genom att välja världsdel i menyn ovan.

Lista med länder

Nyligen besökta Resmćl

Florens

Florens


Florens, eller Firenze som staden heter pÄ italienska, ligger utmed Italiens vÀstra kust i mellersta Italien. Florens historia gÄr tillbaka till tiden strax före vÄr tiderÀkning.
Kreta

Kreta


Kreta, den klassiska semesterön i Grekland Àr fylld av möjligheter för alla. HÀr har du goda möjligheter till shopping, samt sol och bad pÄ nÄgra av Greklands bÀsta strÀnder.
Karon Beach

Karon Beach


Karon Beach har en underbar strand som ligger söder om Patong pÄ Phukets vÀstra kust och Phukets andre största strand. I Karon Beach Àr dykning och snorkling vÀldigt populÀrt.
Koh Samet

Koh Samet


Koh Samet Ă€r en ö som ligger i sydöstra Thailand – det Ă€r ocksĂ„ en vĂ€ldigt populĂ€r och vĂ€lkĂ€nd turistort. Det Ă€r en vĂ€ldigt liten ö och en stor del av ön ingĂ„r i ett naturreservat.
Madrid

Madrid


Madrid, huvudstaden i Spanien har mycket att erbjuda. Det Àr kanske inte det frÀmsta resmÄlet för sol och bad, men har ett enormt utbud av sevÀrdheter, aktiviteter och massor av kulturella arv.
Teneriffa

Teneriffa


Teneriffa Àr en av Kanarieöarna och har mycket att erbjuda för de som Àr ute efter en typisk charter-semester. HÀrliga strÀnder med sol och bad, mÀngder av restauranger, barer och ett bra nattliv.
Pula

Pula


Pula kom till för 3,000 Är sedan under Illyrernas tid. Sedan dess har mÄnga olika nationer och lÀnder haft kontroll över staden, mestadels Italien och Venedig.
San Diego

San Diego


San Diego ligger i sydvÀstra USA, i delstaten Kalifornien. HÀr bor över 1 miljon invÄnare i den tÀtare delen av staden.
Key West

Key West


I Floridas sydligaste del hittar du Key West, ett paradis för sig, nÀstan nere vid VÀstindien. En mindre stad med lugnare tempo.
Nessebar

Nessebar


Nessebar Ă€r Ă€ven kĂ€nt som Svarta Havets PĂ€rla – ett namn som staden definitivt förtjĂ€nat. Nessebar Ă€r en vacker och pittoresk stad som ligger i den nordöstra delen av Bulgarien.