Resml » Asien » Thailand » Bangtao Beach

Bangtao Beach

Vid Bangtao Bay ligger Bangtao Beach, vilket är Phukets längsta strand. Den är hela åtta kilometer lång, och varje meter av den är vacker och vitskimrande som pärlemor. Här kan man åtnjuta underbara timmar av avkoppling, eller få adrenalinet att pumpa genom att prova på vattensporter eller vindsurfing. Bangtao Beach är en väldigt barnvänlig strand, med långgrunt och ljust vatten som alltid är varmt och behagligt.
 
Stranden har länge varit ett ganska exklusivt resmål, men lite fler hotell med relativt bra priser har börjat dyka upp nu, så även vanliga turister kan njuta av denna stillsamma pärla. Trots alla de bra egenskaper som stranden och området har, så är det en oas av lugn även under högsäsongerna – turister tenderar att dras till de andra stränderna på Phuket, som Patong och Karon.
 
En fördel med stället är att det ligger så nära flygplatsen – det varken kostar mycket eller är speciellt tidskrävande att ta sig hit. Surin Beach ligger norrut från Bangtao och är en rolig dagsutflykt till fots, om man bor i de norra delarna av Bangtao-området.
 
Vad gäller shopping så har området inte så speciellt mycket att bjuda på, ännu. Shopping på Phuket är fortfarande centrerat till Phuket City eller till Patong. Nattlivet är inte heller någon egentlig höjdare, men det är inte heller Bangtaos charm – den ligger mer i den ostörda och avkopplade atmosfären. Det finns väldigt många bra restauranger längs med stranden, ofta så har hotellen egna restauranger eller samarbeten med närliggande ställen – men det mesta här är mycket bra så prova gärna er fram.
Hotell

Sk Hotell i Bangtao Beach

Sista Minuten Resor

Vi hittar inga sista minuten resor till Bangtao Beach just nu.

Karta ver Bangtao Beach

Bilder frn Bangtao Beach

Alla bilder frn Bangtao Beach

Charter till Bangtao Beach

Resebyrer som sljer paketresor & charter till Bangtao Beach.

Vdret i Bangtao Beach

25 °C
Regn