Resml » Asien » Thailand » Koh Ngai

Koh Ngai

Koh Ngai är en pytteliten ö på bara cirka åtta kvadratkilometer som ligger utanför Thailands södra kust. Ön ligger i Trangprovinsen, och är en otroligt vacker plats. Regnskogen och stränderna är nästan helt orörda, och ön är så liten att det inte finns några vägar. Dit man vill på ön, dit går man. Det finns visserligen båtar att hyra på resorterna, men vandring är mer rekommenderat eftersom det ger resenären en gratis chans att beundra den helt fantastiska naturen här på ön.
 
Stränderna på den lilla ön är bland de finaste i Thailand, och semestrar man här så kommer man få vara mycket i fred. Att ta sig hit kan vara lite knivigt, men det finns en fast färjelinje från piren i Pak Meng på fastlandet. Att åka över med färjan tar cirka en timme, men det finns snabbare båtar som också går från Pak Meng, men som gör resan på 20 minuter. Men varför skynda? Havet är vackert och vädret är underbart, så själva båtresan är som det mesta annat i Thailand ren njutning.
 
Den södra och sydvästra delen av Koh Ngai erbjuder jättebra snorklingsplatser, med rev som går att nå från stranden. Kullarna och klipporna i den bergiga mitten av ön utgör fantastiska vandringsmöjligheter, som man måste ta tillvara på. Det är ett utmärkt tillfälle att beskåda den praktfulla naturen med alla dess färger och utsikten är dessutom mycket vacker.
Hotell

Sk Hotell i Koh Ngai

Sista Minuten Resor

Vi hittar inga sista minuten resor till Koh Ngai just nu.

Karta ver Koh Ngai

Bilder frn Koh Ngai

Alla bilder frn Koh Ngai

Charter till Koh Ngai

Resebyrer som sljer paketresor & charter till Koh Ngai.

Vdret i Koh Ngai

28 °C
Mestadels molnigt