Resml » Asien » Thailand » Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Lanta har gått från att vara en destination endast för de mest härdade backpackers under 90-talet till att ha blivit en riktigt trendig och högkvalitativ turistresort på senare år. Koh Lanta ligger strax utanför Thailands västra kust, i Krabiprovinsen. Ön är väldigt populär bland speciellt svenska turister. Allt fler och fler inser vilken riktig pärla denna resort är, med alla spännande saker som kan upplevas här.
 
Förutom de ändlösa och vackra sandstränderna, med sitt härliga turkosa vatten och romantiska atmosfär, så finns här även en utmärkt dykmiljö. Faktum är att Hin Daeng och Hin Muang som ligger i närheten räknas som Thailands absolut bästa dykställen. De är med och slåss om en placering i topp tio rankingen i världen över bra och populära dykplatser. Här finns massvis av underbart vackra koraller och mängder av fiskarter att titta på och uppleva på nära håll. Dessutom, som en extra bonus, så är detta en av de bästa platserna i världen för att få se valhajar.
 
Östra sidan av Koh Lanta är perfekt för att paddla kajak, med de mäktiga mangroveträden och med en tyst och stillsam atmosfär som inspirerar till lugn och ro. Vandring på ön är väldigt rekommenderat eftersom den nära nog orörda tropiska miljön tillsammans med det väldigt sköna klimatet gör det till en perfekt dagsaktivitet.
Hotell

Sk Hotell i Koh Lanta

Sista Minuten Resor

Vi hittar inga sista minuten resor till Koh Lanta just nu.

Karta ver Koh Lanta

Bilder frn Koh Lanta

Alla bilder frn Koh Lanta

Charter till Koh Lanta

Resebyrer som sljer paketresor & charter till Koh Lanta.

Vdret i Koh Lanta

28 °C
Mestadels molnigt