Resmål » Afrika » Egypten » Soma Bay

Soma Bay

Soma Bay, eller området som på de egyptiska kartorna benämns Ras Abou Soma, ligger vackert på en halvö vid Röda havets kust, 35 kilometer från Hurghada. Här är klimatet behagligt med vintertemperaturer på 20 grader och över och sommartemperaturer runt 30 sköna grader. Den torra ökenluften gör att luftfuktigheten hålls nere och värmen blir behaglig.
 
Soma Bay är som gjort för turister och har allt du kan önska för en avkopplande semester. Till området kommer man bara genom en privat väg, vilket ökar säkerheten för gästerna. Här kan du sedan njuta av några av Röda Havets vackraste stränder, utforska korallreven genom dykning, dagsutflykter, shopping och mycket mer.
 
Här finns också en prisbelönt golfbana och ett av de största SPA- och thalassoterapicentrumen i området. Denna speciella behandling tillkom på 1800-talet och utnyttjar de positiva effekterna saltvatten ska ha på huden. Behandlingar kan innefatta varma saltvattensduschar, olika sorters användning av lera och alger eller inhalering av saltvattensånga.
Hotell

Sök Hotell i Soma Bay

Sista Minuten Resor

Vi hittar inga sista minuten resor till Soma Bay just nu.

Karta över Soma Bay

Bilder från Soma Bay

Alla bilder från Soma Bay

Charter till Soma Bay

Resebyråer som säljer paketresor & charter till Soma Bay.

Vädret i Soma Bay

34 °C
Klart