Resml » Afrika » Egypten » Almaza Bay

Almaza Bay

Almaza Bay ligger ungefär fyra timmar ifrån Alexandria och 38 kilometer ifrån Mersa Matruh flygplats. Detta högklassiga område på Egyptens norra kuststräcka kan stoltsera med kristallklart vatten och härligt vit sandstrand. En fem kilometer lång paradisstrand med vatten som får dig att aldrig vilja gå där ifrån. Vissa menar att den är Medelhavets vackraste strand och en av de mest barnvänliga dessutom.
 
I detta exklusiva område med vackra hotell och privatägda hus är det all inclusive som gäller. Närmsta stad ligger tre mil bort så här kan man njuta av livet utan att tänka på vart man ska äta och sova. Här kan du istället spendera tid på stranden, njuta av solen, roa dig med vattensporter eller aktiviteter på hotellet.
 
Den rofyllda oasen bjuder på hotell med klass och stil. Hotellen är inte så många men desto finare är de som finns. Dess utformning är en del av den rofyllda upplevelsen med sina vackra planteringar och pooler utanför och de exklusiva inredningarna inomhus. Tänk dig en inredningstidning av nyare slag och du ser Almaza Bay.
 
Här finns även stora resorts som erbjuder golf, ridning, tennis, SPA, dykning och till och med vrakdykning på olika dyksajter.
 
Charterbolagen erbjuder ofta dagsutflykter från hotellen, om det är så att man får nog av stillheten, vattnet och den vackra utsikten. Storstaden Alexandria och krigsminnen i El Alamein är två populära sådana från området.
Hotell

Sk Hotell i Almaza Bay

Karta ver Almaza Bay

Bilder frn Almaza Bay

Alla bilder frn Almaza Bay

Vdret i Almaza Bay

30 °C
Klart