Resml » Afrika » Egypten » Makadi bay

Makadi bay

Makadi ligger några mil söder om Hurghada och är en perfekt semesterort för dig som vill ha härliga dagar med sol och bad, men samtidigt ha Egyptens spännande historia runt knuten. Makadi bay ligger längs en lugn bukt med en fyra kilometer lång sandstrand som till skillnad från Hurghadas vattenfront inte är uppstyckad i privata delar. Detta gör den perfekt för en romantisk kvällspromenad.
 
Till Makadi kommer många charterresenärer och njuter av lugnet och semestern. Här finns många hotell som är som en egen liten värld med allt besökaren önskar. Här kan du ligga vid poolen och njuta av solen och värmen, äta gott på restaurangen utan att behöva leta efter en sådan flera i timmar och koppla av till underhållning som erbjuds på kvällen.
 
Här är Röda Havet med dess fantastiska dykmöjligheter nära till hands för dig som vill njuta av korallreven och livet under vattnet. Många hotell erbjuder dykkurser och dyksafari för den som vill utforska än mer.
 
Vill du ta en runda på golfbanan är den inte långt bort. Det är inte heller ett förstklassigt spa där du kan njuta av flera olika behandlingar och koppla av en stund för dig själv. Här finns också tennis, vindsurfing och andra vattensporter att underhålla sig med. Eller varför inte testa på kamelridning?
 
Är det billig arabisk shopping som önskas bör du ta dig till närliggande Hurghada där guld, vattenpipor och hantverk i både trä och sten är populära souvenirer från landet.
 
Nattlivet i lyxiga Makadi Bay är lite lugnare än vad det är i Hurghada. Här finns dock gott om barer och nattklubbar vid hotellen för den som vill släppa loss på kvällen.
Hotell

Sk Hotell i Makadi bay

Sista Minuten Resor

Vi hittar inga sista minuten resor till Makadi bay just nu.

Karta ver Makadi bay

Bilder frn Makadi bay

Alla bilder frn Makadi bay

Charter till Makadi bay

Resebyrer som sljer paketresor & charter till Makadi bay.

Vdret i Makadi bay

34 °C
Klart